Kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut Rovaniemeltä

Remontti edessä? Mistä löytää hyvä remonttiliike Rovaniemen alueelta? Rakennus- ja remonttiliike Laplan Oy tarjoaa monipuoliset remonttipalvelut koko Lapin läänin alueella. Toteutamme remonttipalvelut mm. Ranuan, Pellon, Kemijärven, Sodankylän, Haaparannan ja Kemin alueella. Teemme remontteja taloyhtiöille, omakotitaloihin, teollisuuden toimijoille, erilaisille yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Saat meiltä laajasti erilaisia remonttipalveluja, teemme esimerkiksi taloyhtiöiden kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Pyydä tarjous remonttipalveluiden ammattilaiselta.

Meiltä monipuolisesti kodin remontit, teemme:

Tutustu palveluihimme ja toteutuksiin. Jos et jostain syystä löydä sivuiltamme tarvittavaa palvelua - aina kannattaa ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää mahdollisuuksista. Pyrimme olemaan sellainen rakennus- ja remonttiliike, josta löytyvät kaikki tarvittavat toteutukset joustavasti, ja alusta loppuun saakka tehtynä.

Miksi valita juuri meidät saneeraustyön toteuttajaksi?

Meidät kannattaa valita kodin remontin tai taloyhtiön saneeraustyön toteuttajaksi, sillä kokeneena remontoijana suoriudumme vaativistakin kohteista mallikkaasti. Olipa kyseessä sitten pientä pintaremonttia vailla oleva kohde tai vaativa taloyhtiön kylpyhuone-, sauna- ja linjasaneeraustyö - meillä asiat toteutuvat sovitusti. Ottaessasi meihin yhteyttä voit olla varma, että työt toteutuvat sopimusten mukaan ja etteivät aikataulut pauku. Remonttitöiden toteutuksessa työt seuraavat aina toisiaan, joten usein viiveet aikatauluissa aiheuttavat ketjureaktion, jossa odotellaan edellisen työvaiheen toteutusta. Varminta välttää toteutuksen viivästyminen, on jättää remonttiurakka varmaotteiselle ammattilaiselle.

Muista myös kotitalousvähennys!

Muistathan myös, että teettäessäsi kodin kunnostustyöt meillä, olet oikeutettu hakemaan kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta »

Ota yhteyttä – saat meiltä laatutoteutukset Rovaniemen lähiseudulla

Onko mielessäsi lisää kysyttävää tai haluatko tehdä suoraan tarjouspyynnön? Vastaamme mielellämme askarruttaviin kysymyksiin ja opastamme remonttiviidakon läpi. Annamme myös kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisältää aimo annoksen tietotaitoa ja vankkaa kokemusta. Rakennus- ja remonttipalveluiden ammattilainen toteuttaa remonttiurakkasi kokemuksella. Ota yhteyttä puhelimitse tai laita viestiä.