Kattoremontti Rovaniemeltä tarpeesi mukaan

Kattoremontti edessä? Rakennusliike Laplan Oy suorittaa omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen ja teollisuusrakennusten kattoremonttipalvelut ammattitaitoisesti. Rakennusliikkeemme suorittaa niin uudiskohteiden kuin saneerattavien kohteiden kattoremonttityöt alusta loppuun saakka, ns. avaimet käteen -palveluna. Saat kattavaa palvelua alan ammattilaisilta – käsiimme on laskettu lukuisia kattoremontteja, joiden lopputulos on ollut varsin laadukas. Rakennusliikkeemme toimii laajalla alueella Lappia, pääpaikkamme on Rovaniemi, mutta meiltä löytyy lukuisia tyytyväisiä asiakkaita mm. Kemin, Haaparannan, Sodankylän, Kemijärven, Pellon ja Ranuan alueella. Ota yhteyttä – jätä katon remontointi ammattilaiselle!

Kattotyöt uudiskohteisiin

Laplan Oy suorittaa myös uudiskohteiden, kuten omakotitalojen sekä kerros- ja rivitalojen, kattotyöt. Teemme kattotyöt osaavasti ja laadukkaalla tavalla. Saat meiltä kestävää toteutusta, joita ei heti tarvitse olla paikkailemassa. Meiltä sujuvat kattotyöt kuin kattotyöt - teemme esimerkiksi tiilikattoja ja peltikattoja aina viimeisintä kattovesijärjestelmän osasen asennusta myöten.

Kattoremontit saneerauskohteisiin

Rakennusliike Laplan Oy suorittaa monipuolisesti erilaisia kattoremontteja ja -huoltoja tarpeen mukaan niin omakotitaloihin kuin kerros- ja rivitaloihinkin. Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille niin kartoitamme millaisessa kunnossa juuri sinun kotisi tai yrityksesi kattorakenteet ovat. Kattoremontit sujuvat meiltä alusta loppuun saakka tehden aina viimeisintä kattoturvatuotetta myöten. Vähän pienemmällä kattohuollolla jatkamme katon ikää ja parannamme ulkonäköä. Kattohuollon laajuus riippuu katon kunnosta, mutta se voi tarkoittaa esimerkiksi pienimuotoisia paikkauksia, korjauksia, saumauksia ja maalausta.

Onko kattoremontti hintava urakka?

Katon remontointi sujuu ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana varsin sujuvasti. Vankka ammattitaito ja ripeä toteutus takaavat sen, että kyseessä ei loppujen lopuksi ole kovin hintava urakka. Huoltamattomasta ja rikkinäisestä katosta sen sijaan tekeytyy ajansaatossa varsin hintava urakka. Remontti kannattaakin jättää ammattilaisten käsiin ajoissa, jotta rakenteet pysyvät hyvinä, eikä laajoja kosteusremontteja tarvita muuallekin. Laplan Oy toteuttaa kattoremontit ammattitaidolla Rovaniemeltä aina sen lähiseudulle asti. Ota yhteyttä – kattoremontti kannattaa jättää ammattilaiselle!