Sauna- ja kylpyhuoneremonttien toteutukset Rovaniemellä

Saunaremontti tai kylpyhuoneremontti edessä - vai tarvitsetko kenties kummatkin toteutukset yhtä aikaa? Rakennusliike Laplan Oy on laadukas ja kokenut sauna- ja kylpyhuoneremonttien toteuttaja. Yleensä näiden yhteydessä on tarpeen myös wc-remontti. Märkätilat kannattaakin remontoida kokonaisuudessaan, jotta tilaan saadaan kaunis, yhtenäinen ilme. Olemme toteuttaneet lukuisia omakotitalojen ja taloyhtiöiden märkätilaremontteja. Toimimme laajasti Lapin maakunnan alueella. Sijaitsemme Rovaniemellä, mutta tyytyväisiä asiakkaita meiltä löytyy mm. Ranuan, Pellon, Kemijärven, Sodankylän, Haaparannan ja Kemin alueelta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonttien ammattilaiselta.

Vesieristystyöt ammattitaidolla

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi ovat ehkä haastavimpia remonttiurakoita, ja ne kannattaakin teettää vain alansa kokeneimmilla ammattilaisilla. Märkätilojen rakentamisessa ja saneerausurakoissa korostuvat aina remontoijan osaaminen ja tietotaito - huonosti tehty vesieristys voi kostautua nopeasti mm. erilaisina odottamattomina kosteusvaurioina. Yrityksemme työntekijät omaavatkin VTT:n myöntämän märkätilojen vedeneristys-sertifikaatin, joten voit huoletta jättää toteutuksen meille. Jos kuitenkin vesivahinko tai kosteusvaurio on jo tapahtunut, olemme perehtyneet myös kosteusvauriokorjaukseen. Huolellisesti tehdyt vesieristeet takaavat sen, ettei laajamittaisia kosteusvaurioita pääse syntymään. Vesivahinkojen kuivatuksesta ja kosteusvauriokorjauksesta voit lukea lisää täältä.

Ammattitaito ja kokemus laadun takeina

Rakennusliike Laplan Oy on vuosien aikana toteuttanut lukemattomia kylpyhuone- ja saunaremontteja Lapin maakunnassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy kokemuksensa ansiosta toteuttamaan kaikenlaisia märkätilasaneerauksia ja varautumaan jo ennalta mahdollisiin eteen tuleviin haasteisiin. Hyödynnämme työssämme tietenkin myös uusimpia ja kehittyneimpiä työmenetelmiä ja tarveaineita. 

Asiantuntevasti avaimet käteen -palveluna

Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit myös avaimet käteen -palveluna. Palvelemme asiakkaitamme täydellisesti, vanhan purkamisesta vesieristystöihin, kaakeloinnista ja saumaustöistä aina kalusteasennuksiin ja muihin pintatöihin saakka. Toimintaperiaatteenamme on tehdä sellaista työtä, jossa asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän vaivaa ja huolta. Meillä kylpyhuoneremonttisi on siis hyvissä käsissä. Ota yhteyttä alan kokeneeseen ammattilaiseen niin mietitään yhdessä toimitilasi tai kotisi kylpyhuone- ja saunaremonttia eteenpäin.