Linjasaneerausta Rovaniemeltä lähikuntiin

Rakennusliike Laplan Oy suorittaa taloyhtiöiden, kerrostalojen ja rivitalojen, linjasaneeraukset ammattitaidolla. Teemme tarvittaessa myös omakotitalojen putkiremontit ja kylpyhuoneremontit. Meistä on moneen - suoritamme niin pienet kuin vaativatkin saneeraukset tarpeen mukaan. Olemme tunnettuja ja luotettuja alan ammattilaisia, joiden käsiin on luotettu vuosien varrella jos monenmoista linjasaneerausta. Pääpaikkamme sijaitsee Rovaniemellä, mutta teemme linjasaneerausta noin 100 km säteellä, esimerkiksi Kemin, Haaparannan, Sodankylän, Kemijärven, Pellon ja Ranuan alueella. Ota yhteyttä – suoritamme linjasaneerausta vankalla ammattitaidolla!

Linjasaneeraukset taloyhtiöihin

Rakennusliike Laplan Oy suorittaa linjasaneeraukset taloyhtiöihin ammattitaidolla. Olemme suorittaneet lukuisia onnistuneita linjasaneerauksia. Olemme tunnettuja siitä, että suoritamme saneeraukset sovittujen sopimusten ja aikataulujen mukaisesti. Linjasaneeraus vaatii tekijältään kattavaa tietoa ja taitoa erilaisista rakennustavoista ja -menetelmistä, jotta haluttuun lopputulokseen päästään. Pitkä kokemuksemme onkin urakassa valttia.

Entä sukitus? Mitä se tarkoittaa ja milloin menetelmä tulee kyseeseen?

Viime vuosina on puhuttu putkiremonttien yhteydessä myös niin sanotusta sukituksesta. Sukitus tulee kyseeseen halkaisijaltaan 50–300 mm putkien uudistamiseen. Sukituksessa vanhan putken sisään sujautetaan pehmeä epoksisukka, joka kuivuessaan kovettuu. Teemme linjasaneeraukset taloyhtiöihin ammattitaidolla - joskus linjasaneeraukseen riittää sukituskin, mutta usein vanha putkisto joudutaan korvaamaan kokonaan uudella. Rakennusliike Laplan Oy tietää mitä tehdä, kartoituksen ja suunnitteluvaiheen jälkeen etenemme hallitusti eteenpäin suorittaen urakan varsin nopeallakin aikataululla.

Putkiremontti edessä? Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Putkiremonttien ammattilainen, Laplan Oy, suorittaa urakat kokemuksella - tiedämme mitä teemme ja miten asiat sujuvat joutuisasti. Meillä putkiremontin hinta ei myöskään kohoa kattoon, sillä ammattimainen otteemme takaa, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään. Annamme myös kustannusarvion, josta näkyy selvästi mitä ja miten työ suoritetaan. Merkittävin putkiremontin hintaan vaikuttava tekijä on kuitenkin keskipinta-ala - mitä pienemmästä alasta on kyse, sitä korkeampi neliöhinta tulee olemaan. Teemme linjasaneerauksia ja putkiremontteja Rovaniemellä ja lähiseudun alueella. Ota yhteyttä putkiremonttien ammattilaiseen ja jätä urakka osaaviin käsiin.