Sattuiko vesivahinko? Teemme kosteusvauriokorjauksia Rovaniemellä

Rakennusliike Laplan Oy antaa tarvittavaa ensiapua vesivahingon sattuessa. Me rakennusalan ammattilaisena tartumme myös vahingon syihin sekä korjaamme ja remontoimme aiheutuneet vahingot. Vesivahingon korjaus on syytä jättää ammattilaiselle - meillä onkin tarvittavat laitteet ripeään ja tehokkaaseen kuivatukseen. On tärkeää toimia vesivahingon sattuessa nopeasti, jotta saadaan isoimmat vesimäärät pois ja kuivatusvaihe, ja mahdollinen korjaus, voivat alkaa mahdollisimman nopeasti. Teemme vesivahinkojen korjauksia Rovaniemellä, Kemissä, Haaparannassa, Sodankylässä, Kemijärven, Pellon ja Ranuan alueella. Jätä vesivahinko ammattilaisen huoleksi – jätä se siis Laplan Oy:n käsiin!

Hoidamme kosteusvauriot luotettavasti

Jos vesivahinko on varsin laaja ja pitkäaikainen, se yleensä teetättää hieman enemmän työtä, eikä pelkällä kuivatuksella selvitä. Hoitamaton ja kuivaamaton vesivahinko vahingoittaa rakenteita ja edistää mikrobien kasvua tehden ilmanlaadusta epäterveellisen. Käytössämme on tarvittavat kosteusmittarit, joiden avulla kartoitamme kuinka laaja kosteusvaurio on. Pyrimme toimimaan läpinäkyvästi kaikissa toimissamme, jolloin asiakkaalle ei jää epäselväksi, mitä ja miksi tehdään. Toteutamme kartoitukset ja korjaukset sopimusten mukaan – huolellisuus onkin tärkeää, jotta kaikki kosteus saadaan pois ja jottei ongelmaa synny uudelleen.

Syitä kosteusvaurion syntyyn on monia

Kosteusvaurio voi syntyä monella eri tavalla, mutta yleisimmin se syntyy laitevian, huonosti tehdyn salaojan, soveltumattomien materiaalien ja korjaamattoman katon kautta. Kosteusvaurion syyhyn kannattaa aina paneutua, sillä vahingon uusiutuminen maksaa. Syyn korjaamisen lisäksi korjaamme mahdolliset vahingot tarpeen mukaan. Meiltä saat joustavaa palvelua moninaisiin vesivahinko-ongelmiin.

Jätä kosteusvaurion korjaus ammattilaiselle - Ota yhteyttä!

Kosteusvaurion korjaus kuuluu ammattilaiselle, siksi sen kannattaakin jättää rakennusliike Laplan Oy:n osaaviin käsiin. Saat meiltä joustavaa palvelua Rovaniemen ja sen ympäryskuntien alueelle. Ota yhteyttä – suoritamme vesivahinkokorjauksia nopeasti tehtynä!

Tutustu myös muihin palveluihimme: linjasaneeraus, kylpyhuoneremontti ja muut huoneistoremontit.