Uudisrakentamisen kokenut ammattilainen Rovaniemen ja lapin alueella

Rakennusliike Laplan Oy on toteuttanut lukuisia uudisrakennuksia julkiselle sektorille, teollisuuden toimijoille ja yrityksille Rovaniemen seudulla sekä Lapin läänin alueella. Yrityksellämme on myös omaa asuntotuotantoa Rovaniemen alueella. Uudisrakentaminen sujuu rakennusliikkeemme avulla sujuvasti!

Luotettava kumppani uudisrakentamiseen

Uudisrakentaminen kannattaa jättää kokeneiden ammattilaisten käsiin. Me varmistamme, että rakentamisessa on otettu huomioon voimassaolevat lait ja säädökset ja että rakennusmateriaalit ovat sekä laadukkaita että kestäviä. 

Yritykset ja muut yhteistyökumppanimme tietävät, että työnjälkeemme voi luottaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous!

Tutustu myös korjausrakennustöihimme

Rakennustyöt avaimet käteen -periaatteella

Otamme mielellämme hoitaaksemme uudisrakennusprojekteja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarvitsemansa rakennuspaketin ja palvelukokonaisuuden.

Uudisrakennuskohteisiimme kuuluvat muun muassa:

  • julkiset kohteet

  • liike- ja teollisuusrakennukset

  • pientalot

  • oma asuntotuotanto Rovaniemen alueella.

Uudisrakentaminen on erityisosaamistamme. Olemme toteuttaneet monipuolisesti mitä erilaisimpia projekteja Rovaniemellä ja muualla Lapin maakunnassa. Voit käydä tutustumassa aiemmin toteuttamiimme uudisrakennuskohteisiin kuvagalleriasta!