Uudisrakentaminen Rovaniemen alueella

Rakennusliike Laplan Oy on vuosien saatossa toteuttanut lukuisia uudisrakennuksia julkiselle sektorille, teollisuuden toimijoille, yrityksille sekä yksityisille Lapin läänin alueella. Yrityksellämme on myös omaa asuntotuotantoa Rovaniemen alueella. Uudisrakentaminen sujuu rakennusliike Laplan Oy:n toimesta varsin sujuvasti. Uudisrakentaminen kannattaa jättää kokeneiden ammattilaisten huoleksi. Näin varmistut, että rakentamisessa on otettu huomioon voimassaolevat säädökset sekä käytetty laadukkaita materiaaleja ja soveltuvia menetelmiä.  Uudisrakentaminen on meillä varsin joutuisaa – muuttovalmis talo rakentuu toimestamme hetkessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous »

Avaimet käteen – talo valmistuu vankalla perustalla

Panostamme kaikissa uudisrakennusurakoissamme ensiluokkaiseen laatuun, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden huomioon ottamiseen sekä sovittujen aikataulujen pitämiseen. Myös laatujärjestelmämme takaa rakennusprojektien toteutumisen sopimuksen mukaisesti, molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä. Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme toteuttaa rakennustyöt myös täydellisenä avaimet käteen -talon. Uudisrakentaminen käy meiltä viimeisintä toivetta ja ideaa myöten.  Myös erilaiset kattotyöt sujuvat meillä mallikkaasti.

Toteutuneet uudisrakennuskohteemme, teemme:

  • Julkiset kohteet
  • Liike- ja teollisuusrakennukset
  • Pientalot
  • Omaa asuntotuotantoa Rovaniemen alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudisrakentamisen palveluistamme - Laplan Oy on alan palveleva erikoisyritys Rovaniemellä. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita mm. Haaparannan, Kemin, Kemijärven, Sodankylän, Ranuan ja Pellon alueella. Ota yhteyttä – sinäkin voit päästä oman kodin lämpöön ennätysajassa!